Yoga workshops

Yoga is veel meer dan op de mat ademoefeningen doen om je goed te kunnen ontspannen. Yoga kan ook helpen bij het aannemen van een goede werkhouding. Desgewenst kan De Yogaspecialist uit Vlaardingen workshops op uw werkplek organiseren.

Yoga workshops op locatie

Een van de aspecten waarbij vaak onze hulp wordt ingeroepen, is het helpen op de werkplek voor het verbeteren van de lichaamshouding. Er zijn veel beroepen waarbij de hele dag dezelfde houding wordt aangenomen. Dat geldt zowel voor staande als zittende beroepen. Sta je de hele dag of zit je alleen maar achter de PC dan komt het regelmatig voor dat je ‘s avonds last hebt van je nek, schouder of je rug. Een juiste lichaamshouding kan u helpen deze klachten te beperken of volledig onder controle te krijgen. Yoga kan daarbij helpen en wij helpen u daar graag bij. In dat geval komen we bij langs voor een yoga workshop op de werkplek. We analyseren de situatie ter plekke en adviseren u welke actie(s) u het beste kunt nemen. Yogaworkshops kunnen o.a. worden gegeven in Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam of Maassluis, andere plaatsen zijn ook mogelijk!

Meer weten over Yoga workshops

Wilt u meer informatie over onze Yoga workshops? Neem gerust contact op met Marjolein voor een uitgebreide kennismaking.

Yoga
Hosting & Design door Hokla, Hosting & Webdesign