Gefeliciteerd met je zwangerschap!

De komst van een kindje is een tijd van grote verandering. Wil jij kunnen genieten van een prettige zwangerschap en je goed voorbereiden op de bevalling? Dan is zwangerschapsyoga iets voor jou! Bij een les zwangerschapsyoga doe je oefeningen die het vertrouwen in je eigen kracht versterken. Je werkt aan ontspanning, concentratie, ademtechnieken, conditie en aan je houding.

Hoe kun je er tijdens de zwangerschap bijvoorbeeld voor zorgen dat je je houding aanpast aan de veranderingen van je lichaam? En welke houdingen kun je aannemen tijdens het opvangen van je weeën en bij het baren? Iedere les wordt afgesloten met een uitgebreide ontspanningsoefening, zodat je leert om je helemaal te ontspannen.

Fijn voor nu maar ook voor later!

Zwangerschapsyoga op maat

Meestal wordt zwangerschapsyoga in groepsverband gegeven, maar gezien de Corona-maatregelen is het fijner om het individueel te doen. Je mag natuurlijk altijd je moeder, zus, vriendin of partner meenemen. Waar jij je fijn en veilig bij voelt. Het kan ook zijn dat je in het verleden al eens een cursus hebt gedaan en nu alleen wat ‘opfris lessen’ nodig hebt

De rol van je partner bij zwangerschapsyoga

Het is prettig als je partner je kan ondersteunen bij de zwangerschap en de bevalling. Daarom is iedere laatste les van de maand een partnerles zwangerschapsyoga. Jullie doen samen yoga-oefeningen en leren massagetechnieken. Ook hebben we het over de rol van je partner in deze periode. Je partner raakt zo meer betrokken bij deze voor jullie beiden bijzondere periode in je leven. Mocht je partner verhinderd zijn of niet willen, dan kun je ook altijd iemand anders meenemen.

Praktische informatie

De cursus zwangerschapsyoga is een doorlopende cursus. Je kunt instromen vanaf je 13e zwangerschapsweek (later kan natuurlijk). Je kunt lessen blijven volgen tot aan de bevalling. Een les duurt 1 uur.

De Yogaspecialist is dicht bij Maassluis, Maasland, Schiedam en Rotterdam en goed te bereiken:

  • Nog geen 10 minuten rijden van Maassluis en Maasland
  • Nog geen 10 minuten rijden van Schiedam
  • Op 15 a 20 minuten rijden van Rotterdam
Meld je nu aan voor de zwangerschapsyoga

Zet vandaag de eerste stap naar een optimale voorbereiding en nieuwe energie. Begin nu met zwangerschapsyoga op maat! Wil je meer informatie over zwangerschapsyoga of je aanmelden? Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op!

Na de bevalling, babymassage!

Ook na de bevalling kun je terecht bij de Yogaspecialist! Kom bijvoorbeeld eens één of meerdere lessen babymassage volgen.