Yoga is veel meer dan op de mat ademoefeningen doen om je goed te kunnen ontspannen. De lessen helpen bij het aannemen van een goede werkhouding. Naast lessen in Vlaardingen organiseert De Yogaspecialist ook yoga workshops op locatie. Bijvoorbeeld een yoga workshop op het werk!

Een van de aspecten waarbij vaak onze hulp wordt ingeroepen, is het helpen op de werkplek voor het verbeteren van de lichaamshouding. Er zijn veel beroepen waarbij de hele dag dezelfde houding wordt aangenomen. Zowel bij staande als zittende beroepen. Sta je de hele dag of zit je alleen maar achter je computer of laptop dan komt het regelmatig voor dat je ‘s avonds last hebt van je nek, schouders of je rug. Door een juiste lichaamshouding kun je deze klachten beperken of volledig onder controle krijgen.

Yoga helpt; ik kom graag bij je langs voor een yoga workshop op de werkplek. Ik analyseer de situatie ter plekke en adviseer je welke actie(s) je kunt uitvoeren en welke oefeningen je (tijdens je werk) kunt doen. Yoga workshops op locatie worden gegeven in Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam of Maassluis; andere plaatsen in overleg.

Neem contact met mij op voor een yogaworkshop op locatie!