Zwangerschapsyoga in Schiedam

Op zoek naar zwangerschapsyoga in Schiedam? Wilt u kunnen genieten van een prettige zwangerschap? En wilt u zich goed voorbereiden op de bevalling? Dan is zwangerschapsyoga bij De Yogaspecialist in Vlaardingen iets voor u. En dat op nog geen 10 minuten rijden van Schiedam!

Wat houdt zwangerschapsyoga in?

Tijdens de 5 kwartier durende lessen wordt er naast ademtechniek gewerkt aan een goede houding. Thema’s als ontspanning, overgave aan dat wat de natuur van je vraagt, kracht en adem komen aan de orde. Eén keer in de maand is er een partnerles, waarin ondersteuning en massage terugkerende onderwerpen zijn.

Bij De Yogaspecialist in Vlaardingen bent u aan het juiste adres voor zwangerschapsyoga in Schiedam. Neem gerust contact op om kennis te maken met De Yogaspecialist en zwangerschapsyoga Schiedam.

Zwangerschapsyoga: Instromen vanaf 13 weken

Na de bevalling bestaat bij voldoende aanmeldingen de mogelijkheid voor baby-massage en oefeningen voor de moeder om weer in “model” te komen.

Is zwangerschapsyoga in Schiedam iets voor u?

Zet vandaag de eerste stap naar nieuwe energie. Wilt u meer informatie over zwangerschapsyoga in Schiedam of over onze lessen? Vul dan ons contactformulier in!

Yoga
Hosting & Design door Hokla, Hosting & Webdesign