Zwangerschapsyoga in Rotterdam

Op zoek naar zwangerschapsyoga in Rotterdam? Wilt u kunnen genieten van een prettige zwangerschap? En wilt u zich goed voorbereiden op de bevalling? Dan is zwangerschapsyoga in Rotterdam iets voor u.

Wat houdt zwangerschapsyoga in?

Tijdens de 5 kwartier durende lessen wordt er naast ademtechniek gewerkt aan een goede houding. Thema’s als ontspanning, overgave aan dat wat de natuur van je vraagt, kracht en adem komen aan de orde. Eén keer in de maand is er een partnerles, waarin ondersteuning en massage terugkerende onderwerpen zijn.

Bij De Yogaspecialist in Vlaardingen bent u aan het juiste adres voor zwangerschapsyoga in Rotterdam. Neem gerust contact op om kennis te maken met De Yogaspecialist en zwangerschapsyoga Rotterdam.

Zwangerschapsyoga: Instromen vanaf 13 weken

Na de bevalling bestaat bij voldoende aanmeldingen de mogelijkheid voor baby-massage en oefeningen voor de moeder om weer in “model” te komen.

Is zwangerschapsyoga in Rotterdam iets voor u?

Zet vandaag de eerste stap naar nieuwe energie. Wilt u meer informatie over zwangerschapsyoga in Rotterdam of over onze lessen? Klik hier voor het contactformulier!

Yoga
Hosting & Design door Hokla, Hosting & Webdesign