Babymassage

Babymassage helpt je kindje ontspannen

Met de zwangerschapsyoga van de Yogaspecialist in Vlaardingen kun je genieten van een prettige zwangerschap en je je goed voorbereiden op de bevalling. Maar ook na de bevalling kun je terecht bij de Yogaspecialst! Na de bevalling kun je namelijk één of meerdere lessen babymassage volgen.

Door middel van een babymassage kun je je kindje laten ontspannen. Bovendien helpt een babymassage om de spieren (verder) te ontwikkelen en de zintuigen te stimuleren. Ook helpt een massage de doorbloeding van de huid.

Wat doet een babymassage met jouw kind

Iedere baby kan verschillend reageren op een babymassage. Er zijn baby’s die gelijk in slaap vallen, andere baby’s worden er juist actief van. Het is dus belangrijk om er goed op te letten hoe jouw kindje reageert om de babymassage. Tijdens de babymassage wordt niet alleen jullie band versterkt. Door een babymassage wordt de motoriek, ademhaling en spierontwikkeling bevordert.

Cursus babymassage

Tijdens de cursus babymassage bij De Yogaspecialist in Vlaardingen leer je de speciale massagetechnieken. Een kind verkent via de huid de wereld om zich heen. Het voelt de eigen lichaamsgrenzen en neemt alle signalen in zich op. Tijdens de babymassage wordt de baby op een zachte en liefdevolle manier aangeraakt. Hierdoor wordt de omgeving als veilig en geborgen ervaren.

De les Babymassage bij De Yogaspecialist is meestal de 3e dinsdag van de maand om 10.00 uur ’s ochtends.

Meer weten over babymassage?

Wil je meer weten over babymassage of wil je graag een keer meedoen op dinsdag? Neem dan contact met mij op.

Yoga
Hosting & Design door Hokla, Hosting & Webdesign