Zwangerschapsyoga Vlaardingen

Gefeliciteerd met je zwangerschap! De komst van een kindje is een tijd van grote verandering. Wil jij kunnen genieten van een prettige zwangerschap en je goed voorbereiden op de bevalling? Dan is zwangerschapsyoga iets voor jou!

Wat doe je bij zwangerschapsyoga?

Bij een les zwangerschapsyoga doe je oefeningen die het vertrouwen in je eigen kracht versterken. Je werkt aan ontspanning, concentratie, ademtechnieken, conditie en aan je houding. Hoe kun je er tijdens de zwangerschap bijvoorbeeld voor zorgen dat je je houding aanpast aan de veranderingen van je lichaam? En welke houdingen kun je aannemen tijdens het opvangen van je weeën en bij het baren? Iedere les wordt afgesloten met een “grote” ontspanningsoefening, zodat je leert om je helemaal te ontspannen. Fijn voor nu maar ook voor later!

De rol van je partner bij zwangerschapsyoga

Het is prettig als je partner je kan ondersteunen bij de zwangerschap en de bevalling. Daarom is iedere laatste les van de maand een partnerles zwangerschapsyoga. Jullie doen samen yoga- oefeningen en leren massagetechnieken. Ook hebben we het over de rol van je partner in deze periode. Je partner raakt zo meer betrokken bij deze voor jullie beiden bijzondere periode in je leven. Mocht je partner verhinderd zijn dan kun je ook altijd iemand anders meenemen.

Praktische informatie

De cursus zwangerschapsyoga is een doorlopende cursus. Je kunt instromen vanaf je 13e zwangerschapsweek (later kan natuurlijk ook). Omdat er een opbouw in de lessen zit, begin je op de 1e lesdag van de maand. Je kunt lessen blijven volgen tot aan de bevalling. Een les duurt vijf kwartier.

Babymassage

Na de bevalling kun je één of meerdere lessen babymassage volgen. Dat helpt je kindje te ontspannen en werkt ook rustgevend voor jezelf. Maar het is vooral leuk om te doen. Deze les is meestal de 3e dinsdag van de maand om 10.00 uur ’s ochtends.

Meld je nu aan voor de zwangerschapsyoga

Zet vandaag de eerste stap naar een optimale voorbereiding en nieuwe energie. Begin nu met zwangerschapsyoga. Wil je meer informatie over zwangerschapsyoga, de lessen of je aanmelden? Vul het contactformulier in, dan nemen we contact met je op!

Yoga
Hosting & Design door Hokla, Hosting & Webdesign